CONTACT | SITEMAP | DISCLAIMER

Woonstudio Roosendaal is exclusief dealer van de SieMatic keukens.

Siematic keukencollectie

Naarmate het koken voor veel mensen een liefhebberij is geworden, heeft ook de keuken meer beleving gekregen. Net als de overige ruimten in het huis weerspiegelt de keuken uw persoonlijke smaak. Bij SieMatic gaan we echter nog een stap verder.
Een SieMatic keuken illustreert ook uw gevoel voor wat handig en praktisch is, alsof u hem zelf heeft ontworpen. Dat is ook eigenlijk zo, want bij SieMatic wordt de vormgeving niet bepaald door de keukenadviseur of binnenhuisarchitect maar door de mensen die de keuken gaan gebruiken. U dus.
Het is onze jarenlange ervaring dat cliënten pas werkelijk tevreden zijn over hun keuken als het design en de indeling volledig op hen zijn afgestemd. Uiteraard kunnen we zo’n hoogst persoonlijk keukenontwerp pas maken nadat we elkaar beter hebben leren kennen. Uw stijl van leven, wonen en koken. Ook uw lichaamslengte, uw gezinsgrootte en de frequentie waarmee u boodschappen doet, bepalen hoe uw ideale keuken er uit moet zien.
Dat noemen we Individueel Design van SieMatic. Wij dringen u geen stijl op maar respecteren uw eigen smaak. Een smaak die zich voortdurend ontwikkelt, vandaar dat wij onze collectie ook steeds verder ontwikkelen.<